محمدرضا شعبانعلی

پادکست اکنون

وقتی بیست و چهار، پنج سالم بود، اصلا نمی‌دونستم، تو دنیا، آدماهایی هستند که بدون اینکه از تو چیزی بخوان، خیلی چیزها بهت یاد میدن.

اون موقع من سرم درد می کرد برای پیرمردهایی که قصه می گفتن و متاسفانه خیلی دور و اطرافم نبود و اگر هم بود، خیلی قصه گو نبودن.

اون پیرمردها رو هیچ وقت پیدا نکردم، اما با آدمی آشنا شدم که راهی رو نشونم داد که در بهبود مسیر زندگیم تاثیرگذار بوده و هست.

محمدرضا شعبانعلی، اون معلمی بوده، که هیچ وقت ندیدمش، ولی همیشه نوشته هاش و فایل های صوتیش رو گوش دادم. با خودم عهد کرده بودم تا وقتی تمام فایل های مجانی محمدرضا رو نخوندم و گوش ندادم، عضو متمم نشم، اما بعد از چهار سال، بر خلاف چیزهایی که محمدرضا گفته بود،  از سر هوس تصمیم گرفتم و عضو متمم شدم.

من تو متمم خیلی موفق نبودم و از اون ادم‌ها بودم که عهد بستم از صبح شنبه شروع کنم و خب معلوم بود که بی سرانجام خواهد بود.
اما این انسان شریف، همیشه برای من و خیلی های دیگه، حرف‌های خیلی زیادی داشته و داره.
درسته که من تو متمم موفق نبودم و خیلی از حرف‌های محمدرضا در سطح سواد من نیست، اما همیشه سعیم بر این بوده که به حرف های محمدرضا شعبانعلی گوش بدم.

یکی از ثمره های آشنایی با او، وبلاگ دوستان او هستند، ادم هایی که در بستر اینترنت، حرف هاشون رو نوشتن و کمتر سمت پلتفرم‌های رسانه های اجتماعی رفتن، در همین باب، من در inoreader خودم عده ای از دوستانش رو دنبال می‌کنم.

یکی از اون‌ها امیر تقوی هستش، که خیلی شبیه به من فکر نمی‌کنه، در واقع، خط فکری آقای تقوی، برای چون منی که، اوج خلاقیتم داستان خوندنه و از فلسفه چیزی حالیم نیست، خیلی قابل درک نیست، قبلا در رادیو مذاکره هم حرف هایی از ایشون شنیده بودم. اما این بار آقای تقوی، پادکستی رو معرفی کرد که حرف های خیلی قشنگی توش زده میشه

پادکست اکنون

این پادکست رو آقای سجاد سلیمانی می‎ سازه و در تعریف اکنون چنین میگه:

پادکست اکنون در اسفندماه ۱۳۹۹ راه‌اندازی شد. هدف من از راه‌اندازی این پادکست، گفتگو با آدم‌ها و ورود به دنیای فکری اونها و مرور تجربه‌های کسب شده و روش تصمیم گیری و انتخاب‌هاشون هست. قراره به تماشای زندگی آدمهایی با با تجربه‌های مدیریتی، کارآفرینی، هنری، علمی و یا مشاغل دیگر بنشینیم و از این تماشا کردن‌ها نکته‌ای یاد بگیریم.

من اولین اپیزودی رو که گوش دادم، مصاحبه با آقای امیر تقوی بود و بعد آقای علی سریزدی بنیان گذار سایت دکتردکتر.

بواقع، پادکست اکنون، حرف های زیادی برای گفتن داره و میشه کلی نکته از اون یاد گرفت. این رو یادمون باشه که، همیشه نمیشه آدم هایی رو پیدا کرد که راحت تجربیاتشون رو در اختیار شما بذارن.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *